Werkwijze

Pindakaat: samen werken aan een gezondere levensstijl!

Als voedingscoach kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Ik help mannen, vrouwen, sporters en niet-sporters. Daarbij bied ik hulp aan gezinnen, tieners en volwassenen. Het is zelfs mogelijk om als gezin aan de slag te gaan met een gezondere levensstijl! Door met z’n allen meer te bewegen en gezonder te leven, zal het makkelijker zijn dit vol te houden. Ik vertel je graag meer over hoe ook jij fitter kan worden, gewicht kunt verliezen, je lekkerder in je vel komt of juist iets kan aankomen!

Coaching om gezonder te leven

Mijn werk als voedingscoach bestaat voor een groot deel uit coaching. Ik bied zowel online als face-to-face coaching aan. In beide gevallen heeft een traject een doorlooptijd van minimaal drie maanden. Het is immers niet eenvoudig om van levensstijl te wisselen, en je wilt verzekerd zijn van een blijvend resultaat.

Coaching wordt altijd op maat aangeboden. Ik begin met een inventarisatie van je huidige levensstijl, om op basis daarvan voor doelgerichte verbeteringen te zorgen. Hierbij houd ik rekening met je persoonlijke doelen en voorkeuren.

Een op maat gemaakt voedingsplan

Onderdeel van een coachingstraject is een op maat gemaakt voedingsplan. Je kunt er echter ook voor kiezen om eenmalig een voedingsplan aan te vragen. Hierbij houd ik rekening met de ingrediënten die jij lekker vindt! Zelfs wanneer je wilt afvallen is het mogelijk om je favoriete ingrediënten (met mate) in gerechten te gebruiken.

Mijn aandachtspunten hierbij:

  • Afwisselend voedingsplan, om het leuk te houden!
  • Aandacht voor je persoonlijke voorkeuren
  • Aangepast op jouw persoonlijke situatie
  • Trainings- en bewegingsplan op maat

Pindacamp in een groep of persoonlijk

Persoonlijk werken aan jouw doelen. Gezonder leven betekent niet alleen gezonder eten. Ook is het slim om meer te bewegen! Dit wordt makkelijker wanneer je dit in een groep of samen met iemand anders doet. Om die reden bied ik Pindacamp aan. Dit is niets meer dan een bootcamp in een groep of met mij als personal trainer. De focus ligt hierbij niet alleen op het verbeteren van je conditie, maar ook op het versterken van spiergroepen – samen gaan we voor het beste resultaat, zodat jij je écht beter voelt op de lange termijn, en niet alleen voor even! Ik geef het Pindacamp in Hilversum en in Baarn. Meer weten? Neem gerust contact op!

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig is geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

Back to top of page