Als voedingsconsulent begeleidt ik mensen naar een gezond voedingspatroon.  Geen tijdelijk dieet maar een levensstijl die je kan volhouden.

 

Voor wie?

 

Ik begeleid zowel mannen als vrouwen, sporter of niet sporter die met een vraag komen over voeding. Ik kan je helpen met afvallen, aankomen, bewuster en gezonder leren omgaan met voeding en voeding  voor het sporten.

 De online begeleiding en de offline begeleiding bevatten allebei  totaalpakketten: intake, voedingsschema of macro's en trainingsschema( naar niveau en persoonlijke behoefte)

 

Mijn werkwijze

 

Ik sluit aan bij jouw situatie en bij jouw mogelijkheden. Ik geef eerlijk antwoord op je vragen en ik deel mijn kennis graag met je. Ik geef je advies, tips & trucs, maar ik leer je ook hoe je met je valkuilen om kunt gaan. Zo leer je uiteindelijk zelf wat je kunt doen om je gezonde leefstijl te bereiken én te behouden. We werken dus samen totdat je het uiteindelijk zelf kunt. 

Hoe Pindakaat de begeleiding precies aanpakt, hangt van jou af. Bijvoorbeeld: Ben je het zat om te jojo-en? En wil je nu écht een keer blijvend 10 kilo afvallen? Of heb je een sportdoel? Dan raad ik je een  3 of 6 maanden begeleiding aan., dit om jezelf de tijd te geven om de gezonde voeding in je dagelijkse patroon te integreren.

Bij de online coaching hebben we contact via de mail / app of telefoon. Je geeft dan zelf elke week een update met daarin je gewicht en maten en ik pas indien nodig het schema aan. Je kan tussendoor je vragen ook via de mail of app sturen en ik antwoord zo snel als ik kan.

Bij de offline begeleiding kom ik bij je thuis de maten meten en bespreken we hoe het gaat. Ook hierbij kun je tussen de afspraken door de vragen stellen via de mail / app of telefoon en antwoord ik zo snel als ik kan. Binnen een straal van 20 km vanaf Hilversum anders raad ik de online coaching aan

Eerste hulp bij foodpreppen: weet jij niet hoe je moet foodpreppen dan kan ik je daar bij helpen. Hoe ik dat doe is de mogelijkheid dat ik je thuis kom helpen maar woon je verder weg dan doe ik het via facetime of whatsapp net wat je voorhanden hebt. Ik vertel je elke stap wat je moet doen voor het beste resultaat. Het zal gemiddeld een uur duren de hulp maar langer kan altijd net wat je vragen zijn en hoe het gaat.