Als coach begeleid ik mensen naar een gezondere levensstijl.  Geen tijdelijk dieet maar een levensstijl die je kan volhouden. 

Dus gewoon normaal eten en je doel bereiken

Voor wie?

Ik begeleid zowel mannen, vrouwen, gezinnen, sporter of niet sporter die een doel hebben en/of een gezondere levensstijl willen. Een doel kan zijn afvallen, aankomen, gezonder en bewuster leven. 

 De online begeleiding en de offline begeleiding bevatten allebei  totaalpakketten: intake, voedingsschema of macro's en trainingsschema ( naar niveau en persoonlijke behoefte) je mag met elk abonnement appen en mailen met vragen en ik antwoord zo snel als het kan.

 

Mijn werkwijze

Ik sluit aan bij jouw situatie en bij jouw mogelijkheden. Ik geef eerlijk antwoord op je vragen en ik deel mijn kennis graag met je. Ik geef je advies, tips & trucs, maar ik leer je ook hoe je met je valkuilen om kunt gaan. Zo leer je uiteindelijk zelf wat je kunt doen om je gezonde leefstijl te bereiken én te behouden. We werken dus samen totdat je het uiteindelijk zelf kunt. 

Hoe Pindakaat de begeleiding precies aanpakt is per persoon verschillend. Ik kijk naar je persoonlijke wensen en doelen. Ik neem hierin mee je beroep, studie, hobby, heb je nachtdiensten of niet en hou hiermee rekening.  Ik kijk eigenlijk naar wat je doet en ga met je kijken hoe dit te combineren is met je doel wat je jezelf hebt gesteld.  Veranderingen duren even en daarom starten mijn pakketten  vanaf minimaal 3 maanden.

Bij de online coaching hebben we contact via de mail / app. Je geeft dan zelf elke week een update met daarin je gewicht en maten en ik pas indien nodig het schema aan. Je kan tussendoor je vragen ook via de mail of app sturen en ik antwoord zo snel als ik kan.

Bij de offline begeleiding kom ik bij je thuis de maten meten en bespreken we hoe het gaat. Ook hierbij kun je tussen de afspraken door de vragen stellen via de mail / app of telefoon en antwoord ik zo snel als ik kan. Binnen een straal van 15 km vanaf Hilversum anders raad ik de online coaching aan