Vytal app

Gemakkelijk te bereiden recepten

Wist je dat wij werken met de voedingsapp van VYTAL? Wij helpen je met deze app naar een gezondere levensstijl dus geen streng dieet want daar geloven wij bij Pindakaat niet in en op de lange termijn is dit ook niet vol te houden. Het gaat om het leren van je lichaam te voeden met de juiste voeding en de balans met lekkere recepten van zoswel VYTAL als Pindakaat zelf. Je voedingsplan staat in de app voor je klaar compleet met recepten en  boodschappenlijst. Je kunt natuurlijk ook je eigen recepten invoeren of een ander product kiezen als je dit wil.

Wij kijken met je mee in de app en geven je adviezen om zo je voedingspatroon aan te passen en zodat het niet voelt alsof je op een dieet bent. Wij bij Pindakaat zeggen altijd je mag alles eten maar het gaat om de balans. Als wij gaan zeggen je mag nooit meer chocolade dan is dat vaak het enige waar je nog aan kunt denken want zo werkt ons brein vaak wat niet mag dat willen wij juist hebben.

Keuze uit 1500 recepten

Als je kiest voor de online coaching dan passen wij je plan aan daar waar nodig om je doel te behalen. Je krijg bij ons onbeperkt contact mogelijkheden via de app en mail dus als je vragen hebt zullen wij deze zo snel als kan beantwoorden. Wij leren je tevens tijdens je coaching hoe je het op de lange termijn zelf kunt gaan doen zonder terug te vallen in je oude patroon. Voor de coaching mogelijkheden zie onze prijslijst.

Het is ook mogelijk de app los te gebruiken voor slecht 10 euro per maand kun je zelf gebruik maken van de app zonder onze begeleiding.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden want voor iedereen is er een passende oplossing dus er is geen excuus meer om niet te starten.

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig is geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

Back to top of page