Recensies

Ik heb veel verschillende  dieten geprobeerd. Allemaal met tijdelijk resultaat en de meeste  met onmogelijk vol te houden regels. Via een succesverhaal van een eerdere tevreden klant ben ik bij Pindakaat terecht gekomen. Na een uitgebreide intake, waarbij ik mijn wensen en doelen kenbaar kon maken, kreeg ik een voedingsschema waarmee ik direct aan de slag kon.

Wat ik goed vind aan de benadering van Pindakaat, is dat ik het heel goed vol te houden vind; gewoon normaal gezond eten. En af en toe iets ongezonds past daar ook bij. Haar begeleiding via internet is prettig en doeltreffend. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en waar nodig werd mijn persoonlijke schema bijgesteld.

Ingrid

Voor ik Karin leerde kennen in maart 2017  woog ik 155 kg en sportte 5 dagen in de week. Ik kwam er al snel achter dat wat ik dacht dat goed was met eten het dubbele was van wat ik nodig had. Ik ben aan de slag gegaan met Karin en ben echt een Bourgondiër en met dit schema kan ik echt nog genieten van lekker eten maar met mate.  Ik heb nu een levensstijl die ik kan volhouden en eet wat ik lekker vind.

Arjen

In november kreeg ik te horen dat ik moest afvallen ivm te hoog cholesterol. Karin gebeld en een voedselschema gekregen met 5 eetmomenten. Niets geen moeilijke dingen, gewoon eten maar afgewogen( 150 gr. Groenten, 80 gr vlees en 125 gr aardappelen).

Iedere week moet je Karin een update sturen over je gewicht en maten ( 0.a. taille, heup en bovenwijdte). Een stok achter de deur.

Het is heel goed vol te houden.

Na 2 weken op je schema kijken weet je het wel en gaat het vanzelf.

Heb een broek al 2 maten kleiner !

Anneke

Toen ik 20 kg was afgevallen, ging ik op zoek naar iemand die me kon helpen om ervoor te zorgen dat ik nooit meer zou aankomen. Via een kennis kwam ik bij Karin terecht. Na een uitgebreide intake waarbij Karin goed naar mijn wensen heeft geluisterd, kreeg ik van haar te horen hoeveel en wat ik mocht/moest eten om in balans te blijven. De begeleiding via internet was zeer prettig. Ik kreeg regelmatig goeie recepten en ik mocht alles vragen. Het antwoord op de vragen kwam altijd vlot en indien nodig werd het schema bijgesteld. Na een paar maanden begeleiding kon ik mezelf redden wat ook de bedoeling van de begeleiding was. Karin dank voor je hulp en ik weet je te vinden als het weer nodig is.

Bianca

Fijn, prettig en vriendelijk contact. Je voelt je begrepen en de schema’s zijn praktisch en voeding is makkelijk te bereiden. Goed toepasbaar in een druk en hectisch leven. Coach is toegankelijk, betrouwbaar en weet je te motiveren naar een voor jou mooi en realistisch resultaat.

Judith

Pindakaat is een aanrader! Vriendelijk, veel kennis en doet alles in overleg.  Lust je iets niet, ze zoekt naar een alternatief. Voedingsschema is goed te volgen dus voor mijn komt er zeker een vervolg! 

Linda en Colin