Pindakaat is jouw persoonlijke voedingscoach

Welkom bij Pindakaat, mijn naam is Karin Relleke! De passie voor sporten en eten combineer ik in mijn werk als voedingscoach. Vanuit deze rol help ik mensen gezonder te leven, en dat met een oplossing op maat, die is voor iedereen vanzelfsprekend anders!
Een dieet kan op korte termijn helpen gewicht te verliezen, maar zal op de langere termijn weinig voordeel bieden. Verstandiger is het om kritisch naar je levensstijl te kijken! Hoe kun je deze levensstijl blijvend aanpassen? Op welke manier kun je een bestaand voedingspatroon verbeteren? Ik help je graag op weg, zodat jij je op de langere termijn beter voelt en gezonder leeft!

Iedereen kan gezonder leven zonder streng dieet

Ik ben als voedingscoach begonnen door mijn eigen ervaring, een gebrek aan kennis zorgde er bij mij voor dat ik niet altijd koos voor de gezondere optie, op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van lifestyle. Een eerste stap in een gezondere levensstijl was voor mij het verkopen van de scooter. Door voortaan de fiets te nemen, merkte ik dat ik gewicht verloor. Daarbij begon ik na verloop van tijd meer te sporten en gezonder te eten. Het liet mij zien, dat afvallen mogelijk is zonder een streng dieet te moeten volgen. Laat mij jou inspireren om deze stap te zetten en je voortaan energieker te voelen!