Online voedingsadvies

Voedingsadvies op maat

Het beste dieet is geen dieet maar een levensstijl. Bij het woord dieet denk je al snel aan alles wat je niet mag eten en dat resulteert er dan vaak in dat je deze voedingsmiddelen juist nog meer wil eten of alleen maar kunt denken aan de dingen die je niet mag.

Bij Pindakaat kijken wij naar een levensstijl waarin alles kan en er geen restricties zijn met betrekking tot de voedingsmiddelen die je neemt. Je krijgt van ons duidelijke richtlijnen met betrekking tot je macronutriënten  (koolhydraten, vetten en eiwitten) en wij leren je hoe je ze kunt toepassen om uiteindelijk zelfstandig mee verder te gaan.

 

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een voedingsplan op maat met je macro’s (koolhydraten, vetten en eiwitten) en deze wordt bijgesteld waar nodig om je doel te bereiken en te behouden.

Je krijgt handvatten wat betreft voeding en de keuzes die je maakt.

Lekkere en gemakkelijke recepten.

1 op 1 begeleiding

24/7 bereikbaar en je krijgt zo snel als het kan antwoord op je vragen.

Elke week persoonlijke feedback op je update.

Voor 59 euro per maand helpen wij je naar een gezondere levensstijl, het is maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Persoonlijke uitgebreide feedback

Elke week lever je via de mail je feedback in over hoe het gaat en tevens een lichaamsmeting, je krijgt hierop dan persoonlijke uitgebreide feedback. Als je tussendoor vragen hebt kun je deze altijd stellen via de mail en  app.

Voedingsbegeleiding kan los worden gedaan van de trainingen, heb je interesse neem dan contact met ons op.

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

Back to top of page