Offline Lifestylecoaching

Pindakaat: samen werken aan een gezonde levensstijl!

Als coach kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Ik heb ervoor gekozen voornamelijk vrouwen te coachen dit omdat het mijn passie is dat elke vrouw zich mooi en gelukkig voelt. Wij kijken niet alleen naar voeding en bewegen maar ook naar hoe je er mentaal voorstaat. Op het moment dat je last hebt van veel stress dan kan dit een factor zijn die van invloed is op het gehele proces van fitter worden. Wij gaan voor een fitte geest en een fit lichaam doormiddel van inspanning naar ontspanning.

Ik vertel je graag meer over hoe ook jij fitter kan worden, gewicht kunt verliezen, je lekkerder in je vel komt of juist iets kan aankomen!

Coaching op maat

Ben je het ook zo zat dat je te horen krijgt ja maar dit werkt altijd dus waarschijnlijk voer hou jij je niet aan je plan. Ik heb dit vaker gehoord en helaas ook persoonlijk meegemaakt en dat maakte het dat ik mij meer ben gaan verdiepen in het lichaam en zijn behoefte en wat van invloed is. Ik bied je daarom ook een op maat gemaakt plan en dan is het op maat gemaakt voor jou en voor niemand anders. Ik stel het voedingsplan en trainings of beweegplan bij waar nodig dit zodat jij je weer Happy voelt in je eigen lichaam.

Het gaat mij om de lange termijn dus je krijgt de handvatten om je levensstijl aan te passen naar nieuwe betere gewoonten. Ik kijk met je naar je mindset, wat vind je lekker, wat vind je leuk om te doen qua bewegen of sport en zo nemen we alles door want de meer ik weet de beter ik je kan helpen.

Een op maat gemaakt voedingsplan

Onderdeel van een coachingstraject is een op maat gemaakt voedingsplan die je kan zien als een leidraad en een app waarin je de voeding kunt bijhouden. De app geeft je de vrijheid om zelf ook keuzes te maken iets wat bij het leerproces hoort. Je kunt er echter ook voor kiezen om eenmalig een voedingsplan aan te vragen. Hierbij houd ik rekening met de ingrediënten die jij lekker vindt! Ook wanneer je wilt afvallen is het mogelijk om je favoriete ingrediënten in gerechten te gebruiken.

Mijn aandachtspunten hierbij:

  • Afwisselend voedingsplan, om het leuk te houden!
  • Aandacht voor je persoonlijke voorkeuren
  • Aangepast op jouw persoonlijke situatie
  • Trainings- en bewegingsplan op maat

Boek een gratis kennismaking

Nieuwsgierig is geworden over de mogelijkheden? Ik informeer u graag!

Back to top of page